Wi-Fi


Wij bieden verscheidende mogelijkheden aan om uw internetverbinding van Ziggo te optimaliseren. Heeft u internet van Ziggo via een kabel en wilt u draadloos gaan internetten, dan vindt u hier mee informatie over de 'Draadloze routers'. Of heeft u al een draadloze verbinding maar u heeft problemen met het bereik en/of snelheid. Het kan ook zijn dat draadloos niet of slecht werkt in uw situatie hiervoor biedt 'Internet via Stopcontact' dan de oplossing. Wilt u meer te weten komen over Wi-Fi, dit kunt u vinden bij "Thema's" rechtsboven in.

Nieuwe Wi-Fi producten

NIEUW
DAP-1665

Met de DAP-1665 Wi-Fi Access Point N300 kun je eenvoudig Wi-Fi toevoegen aan je bekabelde of draadloze netwerk. De access point is ideaal om je bekabelde thuisnetwerk draadloos te maken of om je bestaande Wi-Fi netwerk te upgraden voor hogere draadloze snelheden.


€ 68,61
NIEUW
Access Point WAC120

De WAC120 kun je eenvoudig toevoegen aan je bekabelde of draadloze netwerk. De access point is ideaal om je bekabelde thuisnetwerk draadloos te maken of om je bestaande Wi-Fi netwerk te upgraden voor hogere draadloze snelheden.


€ 91,31